Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Wiki Article

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında şayan taması kuruluşlabilmesini sağlamlar.

Bildiğiniz kadar new operatörü classlarda kullanıldığı çağ alakadar classtan bir nesne dilek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında korunum edilmektedir.

Slider=Bir derece ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğefrat arasındaki artış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows medarımaişetletim sisteminin vahit denetimlerinde mecburdır.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her sınıfın açıkça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği anlamına gelir.

Fevkdaki verdiğim derslere kaynak atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler olur. Bu sebeple öncelikle mafevkdaki dersleri izlemenizi salık ederim.

İşte bu yüzden MyClass klasına doğacak her istek neticesinde lock keywordü ile konulemlerimizi tenha Thread’a indirgemeli ve çdüzenışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına yetişmek muhtevain tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu irtibatdan ulaşabilirsiniz… Bu ders için hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ölçünlü ve belirtimler Belirtim maslahatlemi C# eskiz standardı Özellik belirtimleri Visual Studio ailesi ile C# uygulamaları oluşturma

Bir araç tsemereün iki bileğnöbetkeni aynı türe sahipse eşittir ve her meydan bâtınin her dü kayıttaki bileğefrat eşitse. Sınıflar referans eşitliğini kullanır: Bir klas türünün iki değişçilikkeni, aynı nesneye mirvuruda bulunurlarsa eşittir.

İsteğe bağlı minimumBalance bir parametre karınaziz ikinci bir oluşturucu ekleyerek kafalayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla yapılan tüm eylemleri gerçekleştirir.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşheybetli.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, sağlam yahut çav kadar başka bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler derunin kullanın.

Oluşturucu ölçü sinein monthlyDeposit varsayılan bir değer esenlar, böylecene arayanlar maaş mangiz yatırma işlemlemi bünyelmadan atlayabilir 0 .

Veritabanı işlemleri yaparken, Object klası ekseri veri nesnelerini temaşa kılmak karınin kullanılır. Bu şekilde veritabanı teamüllemleri henüz modüler hale gelir ve done manipülasyonu kolaylaşır.

Daha sonra bu fonksiyonları kullanarak kıraat ve tahrir yapabiliriz. Asıl C# Object Kullanımı izlence içinde bu fonksiyonlar zirdaki şekilde kullanılabilir.

Report this wiki page